TRAILERTELTE

Gordigear trailer telt - Dit hjem væk fra hjemmet

Den ideelle løsning til din families camping tur. Vores trailer telt er lige behageligt om du har lejr med havudsigt eller det udfordrende australske terræn i outbacken.

Det har en madras i king size størrelse, og på grund af det modulære design kan teltet forlænges efter hver enkelt kundes krav. Flere værelser kan tilføjes samtidigt for at opnå den ønskede teltstørrelse og konfiguration.

The devil is in the detail

Mange års erfaring i ekspeditionsbranchen blev indarbejdet i designprocessen, der kulminerede i et overlegen produkt med mange uovertrufne og patenterede egenskaber. Vi bruger kraftig ripstop poly-bomuld canvas og alle telt stænger er lavet af slidstærkt aluminium og udstyret med greblock lukkemekanismer. Så sig farvel til rustne stålstænger og spinkle låseskruer! Savannah-trailerteltet indeholder også et sølvbelagt tag med overlegen lys-reflektion, hvilket gør teltet meget køligere i de varmere måneder og tilbyder fremragende UV-beskyttelse.

Endnu et andet kendetegn ved vores trailer telt er dets revolutionerende vinduesdesign. Gordigear har udviklet et system, der gør det muligt at udskifte enkelte vinduer, for eksempel hvis der er en rift i et myggenet. Denne funktion er rettet mod professionelle campingvogn-udlejningsfirmaer, men vil blive ligeligt påskønnet af andre kunder. Desuden har vores vinduer en trelags konstruktion, dvs. de kan lukkes helt, lukkes med PVC til regnfulde dage eller åbnes helt (stadigvæk beskyttet med myggenet).

Som med alle vores produkter har vi et væld af tilbehør, især til kunder, der ønsker at opbygge deres egen campingtrailer.

TRAILERTELT STT6

Dkk 23.455 ,-

Produkttilgængelighed – Kontakt Gordigear. 

Et Gordigear trailer telt er din billet til uafhængig, fleksibel og overkommelige ferier i mange år. I overensstemmelse med vores princip for at holde tingene simple, skabte vi et pålideligt, brugervenligt telt, som nydes af campingentusiaster over hele verden. Selvom det giver masser af opholds og soveplads til hele familien, er det lige så velegnet til romantiske to personers udflugter. Især da det let kan opstilles af en person på under fem minutter.

Vores hurtige opsætningsmekanisme sikrer, at teltet er klar i minutter – en meget praktisk funktion, især til en hurtig overnatning på vej til jeres endelige destination. Teltrammen er designet til at passe til de fleste trailere og kan monteres på mange forskellige måder. ombygningen til camping trailer er en meget omkostningseffektiv løsning og tager sig af alle dine krav på en måde, som et off-the-shelf- produkt ikke kan.

Passer til 6×4, 7×4, 7×5 og de fleste andre trailere
Passer til trailerhøjder mellem 90 – 115cm
Taget er lavet af kraftig 16oz Silverguard ripstop poly-bomuld canvas, vandtæt, polyurethan imprægneret
Holdbar og åndbar 14oz ripstop poly-bomuld canvas
Overlegne vandtæthed (nominel 3000mm vandsøjle tryk)
18mm marine krydsfinér bund med rustfrit stålramme
Aluminium telt poler med greb lås
Insekt og flue net på alle åbninger
Tredobbelt forseglede, håndimprægnerede sømme med tyskfremstillet Amann-tråd af høj kvalitet
HighDensity king-size madras (aftageligt betræk med lynlås kan vaskes)
Vandtæt travel cover med lynlås og velcro-tætning for at holde støv og fugt ud og for at holde luftmodstanden på et minimum under kørsel
Ubesværet håndtering, maksimal komfort og holdbarhed
Modulært design tillader montereing af markiser, sove- og opholdsområder, brusekabiner …
Selvbærende design
Store vinduer giver effektiv ventilation og masser af belysning
Tredobbelt vindues konfiguration giver mulighed for optimal beskyttelse og behagelige lysforhold under alle omstændigheder
Alle vindues afskærmninger er forsynede med øjer , så de kan omdannes til markiser (to stænger er inkluderet)
Traileren er tilgængelig inde fra soveværelset gennem luger
Hævet gulv forhindrer indtrængen af regnvand
Vinduer kan udskiftes individuelt, hvis det bliver beskadiget, hvilket kan sparer dyre reparationer
Sølvbelagt tag holder teltet meget køligere i de varmere måneder og giver uovertruffen UV-beskyttelse
Stige med flade trin kan bruges med bare fødder
Intelligent teltdesign resulterer i at gulvet er på toppen af det sammen pakkede telt, hvilket gør det meget lettere at fjerne snavs og holde teltet rent
Hovede soveværelset kan aflukkes Madras beskyttelse
Trailer side adgang
Når monteret kan den medfølgende væg adskille annexet i 2 rum
masser af funktioner som kabelindløb, forstærkede stænger, dobbeltsømede og tapede sømme …

Læs mere

TRAILERTELT - BTT1

Dkk 21.082,5,-

Produkttilgængelighed – Kontakt Gordigear. 

Taiga trailer telt har mange af funktionerne fra den større Savannah model men i en mindre størrelse og er endnu hurtigere at sætte op. I sin mest grundlæggende version kan den rumme op til fire voksne og kan ligesom et hver andet Gordigear-produkt udvides og tilpasses til dine behov med en række matchende produkter. Vores geniale “one-pull-system” gør det muligt for teltet at blive rejst på minutter, en utrolig nyttig egenskab, når du ankommer sent på en campingplads eller bare ikke ønsker at bruge meget tid på at slå lejer.

Taiga kan monteres på de fleste almindelige trailere med lidt eller ingen modifikation og er udstyret med patenterede funktioner, som vores banebrydende udskiftelige vinduesdesign. Vandtæt, langtids holdbare, materialer og en byggekvalitet der er førende inden for branchen, som man kunne forvente af et telt med mærket Gordigear. Familiecamping bliver simpelthen ikke nemmere eller billigere end med vores Taiga trailer telt.

passer til 6×4, 7×4, 7×5 og de fleste andre trailere

passer til trailerhøjder mellem 90 – 115cm

taget er lavet af kraftig 16oz Sølvbelagt ripstop poly-bomuld canvas, vandtæt, polyurethan imprægneret

holdbar og åndbar 14oz ripstop poly-bomuld canvas
Overlegne vandtæthed (nominel 3000mm vandsøjletryk)

18mm marine krydsfiner med rustfrit stålramme

aluminium telt poler med greb lås

insekt og flue tæt myggenet på alle åbninger

tredobbelt forseglede, håndimprægnerede sømme med tyskfremstillet Amann-tråd af høj kvalitet

High density king-size madras (aftageligt betræk med lynlås til når det skal vaskes)

vandtæt travel cover med lynlås og velcro-tætning for at holde støv og fugt ud og for hold luftmodstanden på et minimum under kørsel

ubesværet håndtering, maksimal komfort og holdbarhed

Modulært design tillader tilføjelse af markiser, sove- og opholdsområder, brusekabiner …

selvstøttende design

store vinduer giver effektiv ventilation og masser af belysning

tredobbelt lag vindues konfiguration giver mulighed for optimal beskyttelse og behagelige lysforhold under alle omstændigheder

alle vindues afskærmninger har øjer, så de kan omdannes til markiser (to stænger inkluderet)

traileren er tilgængelig inde fra soveværelset gennem luger

hævet gulv forhindrer indtrængen af regnvand

Vinduer kan udskiftes individuelt, hvis de bliver beskadiget, hvilket sparer dyre reparationer

sølvbelagt tag holder teltet meget køligere i de varmere måneder og giver uovertruffen UV-beskyttelse

Stige med flade trin kan klatres med bare fødder

intelligent teltdesign resulterer i gulv på toppen af det sammen pakkede telt, hvilket gør det meget lettere at fjerne snavs og holde teltet rent

det store soveværelse kan lukkes af for privatliv

madras beskyttelse

trailer side adgang

Læs mere

Tilbehør

Savannah Add-on Room - TA01

Dkk 5407,5,-

Produkttilgængelighed – Kontakt Gordigear. 

På grund af det modulære Savannah trailer telt design, kan så mange tillægsrum som ønsket monteres på teltet, for bl.a. at skabe ekstra soveplads, opholdsområder eller plads til at opbevare jeres udstyr. Savannah Add-on Room sættes meget hurtigt op og leveres med et gulv i tykt pcv. Taget kan bruges som markise uden væggene, hvis det ønskes. Som det er tilfældet med alle vores produkter, er vinduerne beskyttet med myggenet af høj kvalitet og kan lukkes helt.

Værelserne på add-on-rummet kan fastgøres individuelt, hvilket resulterer i en række fordele. For eksempel kan væggene installeres enkeltvis, hvis man har behov for det. Også, hvis en enkelt væg bliver beskadiget, behøver du ikke udskifte hele add-on-rummet. Desuden kan væggene blandes og matches med netvægge fra Savannah Mesh Room. Så hvis du har brug for privatliv fra for siden , men godt vil have ventilation gennem teltet kan man montere netsiderne på højre og venstre side.

Læs mere

Savannah Mesh Room - TM01

Dkk 4447,5,-

Produkttilgængelighed – Kontakt Gordigear. 

Savannah Mesh Room er et andet godt eksempel på at opfylde vores kunders ønsker og feedback til et meget funktionelt produkt. Især i det varme og fugtige miljø i det nordlige Australien kan flyvende og krybende væsner hurtigt ødelægge din udendørs oplevelse, så ideen blev født for at give et beskyttet alfresco-stil opholdsrum, stort nok til at huse venner og familie uden at blive forstyrret af ubudne insekter. Vores Net Rum giver også en sikker legeplads for børn væk fra insekter og kryb.

Net Rummet er designet til at blive monteret på Savannah trailer teltet via lynlås og velcro, det har et tykt gulv og som en ekstra bonus kan taget bruges som markise uden væggene, hvis det ønskes. Udstyret med store panoramavinduer giver det et beskyttet, blødt og komfortabelt opholdsrum til enhver camping lejlighed. Væggene kommer i tre enkeltdele, så du kan sætte dem op individuelt eller blande dem og matche dem med solide vægge fra Savannah Add-on Room.

Læs mere

Savannah Shower Room - TR01

Dkk 3015,-

Produkttilgængelighed – Kontakt Gordigear. 

Det mindste af vores rum kan gøre den største forskel. Bruserummet monteres på bagdøren til dit trailer telt og har plads til en camp bruser og toilet. Det skråner ned ad for at regnvand nemmere kan løbe af og måler 195 cm på sit højeste punkt. Gulvet er integreret i rumme og der kan åbnes med en lynlås så brusevand kan løbe ud. Ligesom i indgangsdøren er de to vinduer udstyret med myggenet og kan lukkes helt.

Læs mere

Taiga Add-on Room - BA01

Dkk 4620,-

Produkttilgængelighed – Kontakt Gordigear. 

Taiga trailer teltet følger det samme modulære koncept som Savannah, og kan fordobles i størrelse ved at vedhæfte Taiga Add-on Room. Taget har vores berømte Silverguard-teknologi for at holde området køligere og kan opstilles uden sidevægge, hvis en markise er alt, hvad der ønskes. Add-on Room leveres også med et aftageligt gulv der skaber et fuldt lukket område, hvor der er mulighed for at der kan sove 4 ekstra voksne.

siderne på add-on-rummet kan monteres individuelt, hvilket resulterer i en række fordele. For eksempel kan en enkelt væg monteres, hvis alt man ønsker er lidt privatliv fra en bestemt retning. Hvis en enkelt væg bliver beskadiget, behøver du ikke udskifte hele add-on-rummet.

Læs mere

Taiga Shower Room - BR01

Dkk 3015,-

Produkttilgængelighed – Kontakt Gordigear. 

Det mindste af vores rum kan gøre den største forskel. Bruserummet monteres på bagdøren til dit trailer telt og har plads til en camp bruser og toilet. Det skråner ned ad for at regnvand nemmere kan løbe af og måler 195 cm på sit højeste punkt. Gulvet er integreret i rummet, og der kan åbnes med en lynlås, så brusevand kan løbe ud. Ligesom indgangsdøren er de to vinduer udstyret med myggenet og kan lukkes helt.

Læs mere