markiser

Gordigear markiser repræsenterer fantastisk værdi for pengene og state-of-the-art markise teknologi. De er robuste nok til længerevarende eventyrrejser, nemme og hurtige nok til at sætte på for selv de korteste pauser. Den unikke konstruerede aluminiumsramme understøtter markisen på alle sider og giver uovertruffen selvstændig stabilitet.

Udover solbeskyttelse er vores markiser designet med tapede sømme og vandtæt polyurethan imprægnering for at modstå kraftige regnbyger. Det er muligvis ikke din hovedårsag for at købe en markise, men at have et rummeligt udendørs område beskyttet mod regn har redet mange campingture.

Tilføj et Gumtree net Rum og nyd et insektbeskyttet miljø eller forvandle din markise til et hus med Gumtree telt rum. Uanset hvad dine krav er, kan du simpelthen ikke gå galt i byen med en Gordigear Gumtree markise.

MARKISER

CA14

CA20

CA25

Dkk 2445,-

Dkk 2555,-

Dkk 2685,-

Produkttilgængelighed – Kontakt Gordigear. 

Vores Gumtree markise kommer i forskellige størrelser (2,5m, 2,0m, 1,4m) og kombinerer essentiel skygge og ly fra elementerne med let brugervenlighed og i en kvalitet, der opfylder betingelserne i det australske klima med lethed.

En meget populær følgesvend for lystfiskere, hunde og heste folk. Gumtree 1.4m er designet til at blive monteret bag på din bil eller varevogn, men kan også monteres på siden, det er særligt populært blandt handlende og folk, der arbejder ud fra bagenden af deres køretøj. På trods af det kompakte udseende når det er pakket sammen, giver det 2,8m2 overdækket område, når det slås op. Gumtree 2,0m og 2,5m markiser dækker 4.0m2 og 5.0m2.

Markisen fåes i tre forskellige størrelser: 2,5m, 2,0m og 1,4m (bagmonteret)
fleksibelt monteringssystem – to medfølgende L-beslag kan monteres på de fleste tilgængelige tagbøjler/tagbagagebære og skinner.

Alternativt kan det monteres på de eksisterende Gordigear tagtelts stænger,
super hurtig opsætning – det tager kun få minutter at opsætte markisen.
Markisens aluminiumsramme er helstøbt for maksimal stabilitet og vindmodstand.
Kraftigt PVC travel cover med lynlås beskytter din markise mod regn og snavs (holder også luftmodstanden mindst muligt under kørslen)
Aluminium twistlock stænger reducerer samlet vægt og opsætningstid samtidig med at der opnås maksimal stabilitet.
Forstærkede hjørner øger stoffets levetid betydeligt.
Velcro lukkere – minimerer vindforstyrrelser.
Dobbeltsømme og tapede sømme.
Markisen strækker sig til 2m i højden, så de fleste mennesker kan komfortabelt stå under markisen.
En let sænkning af den ene stolpe vil lede vandet af i regnvejr.

Læs mere

TELTRUM

TW14

TW20

TW25

Dkk 2400,-

Dkk 2520,-

Dkk 2640,-

Produkttilgængelighed – Kontakt Gordigear.

Vores Gumtree Teltrum følger den samme simple sejlbane og lynlås procedure som de fleste Gordigear produkter og er derfor klar til brug på få minutter. Teltrummet byder på privatliv og læ fra elementerne, og din markise konverteres til et tørt og sikkert opholds-, sove- eller opbevaringsrum, der er tilgængeligt fra alle sider.

Kombineret med markisens vandtæthed, tilføjer det komfort og ly når dit eventyr rammer de ikke-solrige dage. Det dækker alle fire sider såvel som taget og skaber sammen med det demonter bare gulv et fuldt lukket miljø. Teltrummet er ikke fritstående, det kræver en Gumtree markise. Vi tilbyder også valgfri højdeudvidelser for at imødekomme ekstraordinært høje opsætninger.

Gumtree-teltværelset har to side adgange, en stor adgang på bagvæggen til bilen og et panoramavindue på forsiden. Vinduet og dørene er udstyret med myggenet og giver mulighed for rigelig ventilation. Der skabes også et lag af luft mellem markisen og taget på teltrummet, hvilket holder teltet endnu køligere om sommeren. Gulvet fastgøres via lynlås og kan fjernes, hvis teltrummet bruges badeværelse eller for at gøre det lettere at rengøre. Panoramavinduet kan lukkes både indefra og udefra, så du behøver ikke at gå ud af teltet, hvis det regner for at lukke af.

Læs mere

NETRUM

MN14

MN20

MN25

Dkk 1540,-

Dkk 1615,-

Dkk 1650,-

Produkttilgængelighed – Kontakt Gordigear.

Custom-made til Gordigear Gumtree markiser, vores Gumtree Netrum er et af de mest innovative add-ons, vi har designet til dette produkt.

Netrummet monteres på markisen via en sejlbane og lynlås og tilbyder et beskyttet og overdækket opholds område på få minutter. Net rummet er ikke fritstående, det kræver en Gumtree markise. Det ekstra lukkede myggenet dækker alle fire sider såvel som loftet for at give den perfekte insektbeskyttelse. En indgang mod bilen giver adgang til køretøjet uden at skulle forlade det overdækkede område. Brug det til at lave mad, sove i på varmere nætter, eller bare for at nyde en drink eller to med gode venner uden at blive forstyrret af insekter.

Læs mere

MARKISE FORLÆNGER

AE14

AE20

AE25

Dkk 1900,-

Dkk 2000,-

Dkk 2100,-

Produkttilgængelighed – Kontakt Gordigear.

Gumtree markise forlængeren er lavet af samme materialer i høj kvalitet som vores markiser og er tilgængelige for alle størrelser. Den er monteret i løbet af få minutter ved blot at glide sejlsporflangen ind i den eksisterende markises endestykke, sæt twistlock stængerne i jorden og din forlænger er klar til brug, den kan justeres i højden i forhold til solen eller vinden, kan bruges til opbevaringsområde til cykler, sko og andet udstyr. Gumtree Extension inkorporerer et lærredsfolie med syet i lynlåsen, hvilket gør det kan bruges sammen med vores telt og net rum.

Læs mere