Om os

om os

Historie

Omkring årtusindskiftet, blev selskabet grundlagt og startede med at fremstille ekspeditions campingudstyr til sig selv og en nær omgangskreds. Disse tidlige produkter blev mødt med overvældende positiv anderkendelse samt en strøm af henvendelser fra offentligheden, og efterfølgende blev Gordigear oprettet for at tilfredsstille den voksende efterspørgsel.

Gordigear er et australsk firma med lokale og udenlandske produktionsanlæg og en tysk ingeniør og produktudviklings afdeling. 

Fra starten har vi udviklet og specificeret vores produkter til at modstå de barske betingelser på det australske kontinent, og vi kan nu levere vores produkter på det globale marked. Udendørs produkter, der fungerer og levere downunder, vil helt sikkert også fungere og levere andre steder i verden.

Holder det simpelt

Gordigear fremstiller kun teltvogne, tagtelte, bil markiser og relaterede produkter. At holde det enkelt er vores motto og kort fortalt giver det os mulighed for at bevare fuld kontrol over produktionsprocessen, fra produktudvikling og hele vejen igennem til kvalitetskontrol. Vigtigst er det at det giver os også mulighed for at afsætte tid til kunden og eftersalgsservice.

Vi kender vores produkter og er kendt for at passe vores kunder. Skulle du have spørgsmål vedrørende Gordigear udstyr, er du velkommen til at kontakte os til enhver tid via en af metoderne, der er anført på vores kontaktside.

Vi lager føre en del reservedele og tilbehør til Gordigear produkter så skulle uheldet være ude skal i ikke tøve med at kontakte os, vi gør alt hvad der står i vores magt for at i kan kommer ud på tur igen hurtigst muligt. 

så når i køber et Gordigear produkter står vi bag jer og hjæper til med at i få det mest muligt ud af jeres investering i mange år fremover.

Tilføjelse værdi, ikke omkostning

Langt de oftest stillede spørgsmål, vi får, er, hvordan vi er i stand til at levere sådan udstyr af høj kvalitet på sådan en konkurrencedygtig pris. Vores svar er ganske enkel: i alt hvad vi gør, følger vi en filosofi om at tilføre værdi og ikke omkostninger. For hver krone vi bruger,vudrer vi granske enkelt, om det tilføjer værdi til produktet eller kundeoplevelse. Derfor har vi begrænset vores marketingindsats til et relativt lille udvalg af messer og bruger i stedet en del af tiden på sociale medier og i sidste ende mund-til-mund metoden

En betydelig del af produktforbedringer og udviklinger af nyt udstyr stammer fra eksisterende Gordigear kunder. Vi lytter til, hvad i har at sige, og vil gerne høre fra jer, uanset om du allerede ejer Gordigear udstyr eller ej.

Enjoy the great outdoore.

Dit Gordigear-Nordic Team